Dyrevennlig Hverdag

App "Dyretestet?"

Dyrevernalliansens dyrevennlige app "Dyretestet?" hjelper deg å velge kosmetikk, sminke, shampoo, tannkrem, deodorant, oppvaskmidler, hygieneprodukter o.l. som ikke er testet på dyr!

dyretestet_app_iphone.dyrevernalliansen.gif

Dyrevernalliansens app "Dyretestet?" hjelper deg å raskt finne ut om sminke, tannkrem, shampoo, oppvaskmiddel, vaskemiddel og hygieneprodukt du vurderer å kjøpe er dyretestet. Nå er det enda lettere å velge dyrevennlig!

Appen "Dyretestet" gir tilgang til Norges best oppdaterte lister over dyretesting i kosmetikken. Dyretesting i kosmetikken er forbudt i Europa, men foregår i andre deler av verden. Flere av selskapene som selger i Europa har to produksjonslinjer, der en av linjene benytter seg av testing på dyr.

Visste du at for eksempel L´Oreal, Natusan, Wella, Libresse, Pampers, Nivea og Max Factor etter all sannsynlighet tester på dyr?

Om appen "Dyretestet?":

- Gratis!
- Norges best oppdaterte lister over dyretesting i kosmetikken
- Både for Android og iPhone 

Android-versjonen er laget vederlagsfritt av firmaet fluxLoop AS ved Kjartan Michalsen. Selve appen er laget vederlagsfritt av ansatte i selskapet Accenture, i samarbeid med Dyrevernalliansen

Appen gir tilgang til Norges best oppdaterte lister over dyretesting i kosmetikken. Dyretesting i kosmetikken er forbudt i Europa, men foregår i andre deler av verden.

Målet er å gjøre det lettere for deg å velge dyrevennlig og unngå dyretestet kosmetikk.

Last ned for iPhone!

Last ned for Android!

"Dyretestet?" er en gratis app for iPhone og Android

Appen gir oversikt over hvilke merker, som både produserer kosmetikk, kroppspleie (shampoo, deodoranter, såper, kremer o.l.), vaskemiddler og oppvaskmiddler, hygieneprodukter, tannkrem o.a. som er testet og ikke testet på dyr. Appen "Dyretestet" er gratis.

– Vi håper at så mange som mulig vil begynne å bruke den, sier informasjonsansvarlig Live Kleveland i Dyrevernalliansen.

Dyretesing er unødvendig

Appen "Dyretestet?" hjelper deg å finne også liste over selskaper du burde unngå. Dyretesting av kosmetikk er helt unødvendig. Flere hundre selskaper er ferdig med det. De har investert ressurser og gått over til bl.a. cellekulturer og datamodeller. The Body Shop, Rema 1000 og Norges gruppen sine egenproduserte produkter er dyrevennlige.

Les mer om dyrevennlig sminke

Hvilke sko er dyrevennlige?

sko_shopping_butikk.jpg

Hvordan velge dyrevennlige sko? I vanlig skobutikk, på nettet eller på storbyreise

Vegetar er sunt

vegetar_tapas_mini.jpg

Prøv noen enkle vegetar retter! Vegetarianere har gjennomsnittlig lavere vekt og lavere blodtrykk, sier Helsetedirektoratet

Dyrevennlig mathandleguide

dyrevennlig     handleguide.jpg

Hva og hvor? Her er butikkoversikt  for deg!

Hva vet vi om dyrevelferd i Norge?

dyrevelferd.jpg

Bilde: www.ciwf.org
 

Les mer om husdyrene Link til Stortingsmelding om dyrehold

Slank med vegetar kosthold

slanke-vegetar-mat-.jpg

Fulle av sakte karbohydrater, mettende fiber og sunt, umettet fett, er vegetariske produkter perfekt når du vil ned i vekt. Les mer hvordan

Vegetar er proteinrikt!

styrketrening-kvinner-.jpg

Vegetabilsk kjøttdeig, tofu, kikerter og bønner er svært proteinrike og passer derfor perfekt når du vil bygge opp muskler

Spiser du kjøtt, melk og egg? Velg disse:

grstadgris.jpg

Grøstad gris - Norges beste

Homlagården - kalkun

Holte gård - kylling, egg, gås og and

Liveche kylling