Dyrevennlig Hverdag

Den store kaninboka

Den store kaninboka added by admin under dyr Til alle kanineiere, og ikke bare til dem, anbefaler jeg bloggen til Marit Emilie Buseth - dyrevenn og forfatter av Den store kaninboka!Hvorfor Den store kaninboka? Dette sier Marit Emilie:"For ni år siden var jeg på et kjøpesenter. Jeg gikk omkring og kikket i ulike forretninger og havnet tilfeldigvis i en dyrebutikk. Jeg kom ut igjen med en liten kanin. Som mange andre ville gjort syntes jeg synd på det lille dyret. Han satt deer helt alene, selv om alderen skulle tilsi at han" .... Les mer om Petter og Den store kaninboka her På bloggen finner du flere bilder av fantastiske, søte og nydelige kaniner, samt mye nyttig informasjon. Hva liker kaniner? Hva slags for skal de ha? Hvordan forebygge og oppdage sykdommer. Hvor liker de å sove, spise osv. Boken er dessuten redigert av en veterinær.       Den store kaninboka added by admin under dyr Til alle kanineiere, og ikke bare til dem, anbefaler jeg bloggen til Marit Emilie Buseth - dyrevenn og forfatter av Den store kaninboka!Hvorfor Den store kaninboka? Dette sier Marit Emilie:"For ni år siden var jeg på et kjøpesenter. Jeg gikk omkring og kikket i ulike forretninger og havnet tilfeldigvis i en dyrebutikk. Jeg kom ut igjen med en liten kanin. Som mange andre ville gjort syntes jeg synd på det lille dyret. Han satt deer helt alene, selv om alderen skulle tilsi at han" .... Les mer om Petter og Den store kaninboka her På bloggen finner du flere bilder av fantastiske, søte og nydelige kaniner, samt mye nyttig informasjon. Hva liker kaniner? Hva slags for skal de ha? Hvordan forebygge og oppdage sykdommer. Hvor liker de å sove, spise osv. Boken er dessuten redigert av en veterinær.

Den store kaninboka

hund-pelsdyr.jpg

Den store kaninboka

Til alle kanineiere, og ikke bare til dem, anbefaler jeg bloggen til Marit Emilie Buseth - dyrevenn og forfatter av Den store kaninboka!

Hvorfor Den store kaninboka? Dette sier Marit Emilie:

"For ni år siden var jeg på et kjøpesenter. Jeg gikk omkring og kikket i ulike forretninger og havnet tilfeldigvis i en dyrebutikk. Jeg kom ut igjen med en liten kanin. Som mange andre ville gjort syntes jeg synd på det lille dyret. Han satt deer helt alene, selv om alderen skulle tilsi at han" .... Les mer om Petter og Den store kaninboka her

bloggen finner du flere bilder av fantastiske, søte og nydelige kaniner, samt mye nyttig informasjon. Hva liker kaniner? Hva slags for skal de ha? Hvordan forebygge og oppdage sykdommer. Hvor liker de å sove, spise osv. Boken er dessuten redigert av en veterinær.

Please add a comment

Posted by Arya on
Ja samme sier jeg!!! Blir sme5provosert selv UTEN e5 ve6re lavkarboer (dog jeg spseir mindre karbo enn normale folk!), og alt av mat som er tomt er faktisk ikke lavkarboernes feil!!! F eks at ribba forsvinner ogse5, ja den koster 30 kr/kg, for hauger av mat, til en fattig familie!! Sc5 KLART renner den ut av butikkene da!!! Jeg var selv pe5 jakt etter se5 billig ribbe nettopp pga jeg tenkte middager! De5rlig f8konomi + at folk vil ha naturlig mat tror jeg er problemet her, ikke nf8dvendigvis at det er lavkarboerne som kjf8per alt!!Og se5 lurer jeg jo pe5 hva Tine driver med, salget eksploderte neppe over natta av smf8r. De har sett at tallene har f8kt ei stund hvor er den ekstra produksjonen? De kan jo ikke klandre folk for at de selv ikke ser hvilken vei det ge5r!!
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.