Dyrevennlig Hverdag

Uten egg eller med økologiske egg - en mer dyrevennlig majones

Majones er godt, og brukes iflere retter, i salater og på brødskiver. Majones er vegetar, men ikke alltid vegansk. Men det er noe som er galt med majonesen - den inneholder egg. De aller fleste majonestyper i vanlige matbutikker lages med egg fra burhøns  Heldigvis, er det kommet flere mer dyrevennlige alternariver for majones. Majones uten egg og økologisk majones finnes i flere fullsortimentbutikker, som Jakobs, Meny, Ultra, Centra, Ica Maxi o.l. Majones er godt i salater, både rene grønnsakssalater og lune middaggssalater Slik ser dyrevennlig majones ut: Økologisk majones fra Svansø Økologisk majones fra Svansø inneholder egg fra økologiske høner, og er derfor ikke helt vegansk. Men dette er helt klart et mye bedre altarnativ enn majones med egg fra burhøns. Flere typer eggfri majones Majones fra Naturata er uten egg, og er derfor helt vegansk På Ica Maxi finner økologisk eggefri majones, dvs. også vegansk. Det finnes flere typer av eggfri majones, det er bare å finne en riktig hylle! Eggfri majones pleier å stå i vanlig hylle, sammen med vanlig majones.                               Egg produseres av høner Majones kommer fra butikk, med eggene i majonesen kommer fra høner - levende vesener. Velger du mer dyrevennlige produkter, gir du et klart signal til produsenten: Det lønner seg å bry seg om dyr! Takk for at du velger en mer dyrevennlig majones - helt uten egg eller økologisk majones!

Uten egg eller med økologiske egg - en mer dyrevennlig majones

okologisk-majones-svanso.JPG

Majones er godt, og brukes iflere retter, i salater og på brødskiver. Majones er vegetar, men ikke alltid vegansk.

Men det er noe som er galt med majonesen - den inneholder egg. De aller fleste majonestyper i vanlige matbutikker lages med egg fra burhøns  Heldigvis, er det kommet flere mer dyrevennlige alternariver for majones. Majones uten egg og økologisk majones finnes i flere fullsortimentbutikker, som Jakobs, Meny, Ultra, Centra, Ica Maxi o.l.

Majones er godt i salater, både rene grønnsakssalater og lune middaggssalater

Slik ser dyrevennlig majones ut:

Økologisk majones fra Svansø

Økologisk majones fra Svansø inneholder egg fra økologiske høner, og er derfor ikke helt vegansk.

Men dette er helt klart et mye bedre altarnativ enn majones med egg fra burhøns.

Flere typer eggfri majones

naturata-eggfri-majones.JPG

Majones fra Naturata er uten egg, og er derfor helt vegansk

majones-uten-egg-okologisk.jpg

På Ica Maxi finner økologisk eggefri majones, dvs. også vegansk.

Det finnes flere typer av eggfri majones, det er bare å finne en riktig hylle!

Eggfri majones pleier å stå i vanlig hylle, sammen med vanlig majones.

Egg produseres av høner

honer-og-kyllinger.jpg

Majones kommer fra butikk, med eggene i majonesen kommer fra høner - levende vesener. Velger du mer dyrevennlige produkter, gir du et klart signal til produsenten: Det lønner seg å bry seg om dyr!

Takk for at du velger en mer dyrevennlig majones - helt uten egg eller økologisk majones!

Please add a comment

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.