Dyrevennlig Hverdag

Den store kaninboka

Til alle kanineiere, og ikke bare til dem, anbefaler jeg bloggen til Marit Emilie Buseth - dyrevenn og forfatter av Den store kaninboka!Hvorfor Den store kaninboka? Dette sier Marit Emilie:"For ni år siden var jeg på et kjøpesenter. Jeg gikk omkring og kikket i ulike forretninger og havnet tilfeldigvis i en dyrebutikk. Jeg kom ut igjen med en liten kanin. Som mange andre ville gjort syntes jeg synd på det lille dyret. Han satt deer helt alene, selv om alderen skulle tilsi at han" .... Les mer om Petter og Den store kaninboka her På bloggen finner du flere bilder av fantastiske, søte og nydelige kaniner, samt mye nyttig informasjon. Hva liker kaniner? Hva slags for skal de ha? Hvordan forebygge og oppdage sykdommer. Hvor liker de å sove, spise osv. Boken er dessuten redigert av en veterinær.

Den store kaninboka

Til alle kanineiere, og ikke bare til dem, anbefaler jeg bloggen til Marit Emilie Buseth - dyrevenn og forfatter av Den store kaninboka!

Hvorfor Den store kaninboka? Dette sier Marit Emilie:

"For ni år siden var jeg på et kjøpesenter. Jeg gikk omkring og kikket i ulike forretninger og havnet tilfeldigvis i en dyrebutikk. Jeg kom ut igjen med en liten kanin. Som mange andre ville gjort syntes jeg synd på det lille dyret. Han satt deer helt alene, selv om alderen skulle tilsi at han" .... Les mer om Petter og Den store kaninboka her

bloggen finner du flere bilder av fantastiske, søte og nydelige kaniner, samt mye nyttig informasjon. Hva liker kaniner? Hva slags for skal de ha? Hvordan forebygge og oppdage sykdommer. Hvor liker de å sove, spise osv. Boken er dessuten redigert av en veterinær.

Please add a comment

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.